top of page
keuken-apparatuur.jpg

Restaurant keuken 

 

Als is het nog zo gezellig en sfeervol in je restaurant, hotel of eetcafé, als het eten niet goed is, dan is de dag bedorven. De meeste negatieve reviews gaan toch over lang wachten, niet gare producten, aangebrand eten, etc. De keuken vormt het kloppend hart van je restaurant dus moet je over de inrichting goed nadenken. HorecaLAB heeft meer dan 30 jaar horeca ervaring en kan je dus met raad en daad bijstaan bij je keuze.  

Bouwen of verbouwen van je restaurant keuken 

Bij het (her)inrichten van je restaurant keuken moet je met veel zaken rekening houden. Het start allemaal met een plan en het vaststellen van je restaurant concept. Wil je een open keuken, een kookeiland, een grote gesloten keuken of een hybride model? Hoeveel gasten ontvang je op een dag en op welke tijdstippen? Allemaal zaken die meespelen bij de keuze van jouw restaurant keuken. Of je nu een hele nieuwe keuken gaat bouwen of besluit je huidige te verbouwen, wij helpen je graag.   

 

Saro keuken apparatuur 

HorecaLAB is partner van Saro professionele gastronomie apparatuur. Juist omdat Saro bekend staat om zijn betrouwbaarheid, lange levensduur en perfecte service, kozen wij voor Saro. Het (her)inrichten van je restaurant keuken vraagt heel wat denkwerk en een investering. Het is dan wel zo prettig als je erop kunt vertrouwen dat de apparatuur lang meegaat en dan je kan rekenen op een hele goede service. Je vindt al onze producten op onze website.  

 

Belangrijke aspecten bij het (her) inrichten van je restaurant keuken 

Een keuken kent verschillende gebruiksmogelijkheden. De belangrijkste zijn deze: 

  • Opslag 

  • Koude keuken 

  • Warme keuken 

  • (Af)wasgelegenheid 

  • Uitgiftepunt 

Ieder onderdeel heeft zijn eigen aandachtspunten en keuzemogelijkheden. Natuurlijk moeten de ruimtes samen wel een logisch geheel worden. Het is immers niet hygiënisch om het afwassen naast de mise en place te doen. HorecaLAB gebruikt zijn kennis en ervaring graag om samen met je een gedegen keukenplan te maken.  

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vast een kijkje op onze website of bel ons direct.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page