HorecaLAB Partner van Pabst & Pabst "De architect van de gedekte tafel"

Complete en vooral diepe collectie

Als importeur van verschillende toonaangevende merken weet Pabst en Pabst een zeer complete en vooral diepe collectie te bieden. Daarmee kan steeds voldaan worden aan alle specifieke eisen en wensen van iedere individuele opdrachtgever.

Pabst en Pabst werkt met fabrikanten welke uitsluitend voor de gastronomie, hotellerie en institutionele markt produceren. WMF Hotel, Tafelstern Professional Porcelain en Bauscher Weiden Hotelporselein garanderen altijd probleemloze leveranties en jarenlange naleverbaarheid.

"Bij het collectioneren voor een opdrachtgever werken we bij voorkeur met items van onze verschillende merken. Ik noem dat wel eens gekscherend 'het creëren van een georganiseerde chaos'. We kiezen voor die aanpak omdat we werkelijk alles willen inzetten om aan de individuele wensen van de opdrachtgever te voldoen. Door prachtige bestekken, opzienbarend porselein en fraaie drinkglazen van de verschillende merken te combineren, ontstaat er uiteindelijk een verrassende eenheid op tafel. Die eenheid staat te allen tijde centraal. Je moet tenslotte niet teveel willen afleiden. De gedekte tafel is belangrijk, maar blijft altijd ondergeschikt aan de culinaire creatie op het bord." 

 

 

Schermafbeelding 2020-06-16 om 10.10.16.