top of page
voorbeeld pochettes

Pochettes bedrukken 

Efficiënt, hygiënisch en bovendien makkelijk: pochettes ofwel bestekzakjes. Populair in eetcafés en in horecazaken met een informele sfeer. Zeker wanneer je terras weer open is, vormen pochettes een uitkomst. Je klant in een oogopslag duidelijk maken op wiens terras hij zit? Laat je pochettes daarvoor bedrukken met je logo, eigen tekst of eigen ontwerp.  

 

Pochettes bedrukken maakt jouw stijl duidelijk 

Een afbeelding van een hert voor je wildrestaurant? Of een ingewikkeld figuur voor je moderne restaurant? Een kleurplaat voor je pannenkoekenrestaurant? Door je pochettes te bedrukken zorg je ervoor dat de stijl van jouw horecazaak onderstreept wordt. Je laat ook zien dat je op alle details gelet hebt. Dat geeft de gasten een vertrouwd en prettig gevoel.  

 

Maar liefst 3 soorten pochettes

Een uitstekende manier om de uitstraling van jouw zaak te onderstrepen is het laten bedrukken van pochettes. We hebben daarvoor 3 pochetto lijnen:

  

  • Basis – een 2-laags servet van 33x33  

  • De luxe –  

  • Large – slank maar extra lang met een luxe airlaid servet 

Onze pochettes zijn van duurzaam FSC® gecertificeerd papier en we bedrukken deze met de meest geavanceerde druktechnieken. Kies zelf welke pochetto past bij jouw horecazaak of vraag ons om raad.  

 

18 verschillende kleuren zonder meerkosten 

Zonnig geel, vrolijk oranje of liever rustig donkergroen? Je vindt maar liefst 18 kleuren in ons kleurenpalet. Wees creatief en laat je pochettes bedrukken met verschillende figuurtjes, of verschillende groottes van je logo. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo vind je altijd een pochette die past bij jouw horecazaak.  

Prijzen  

Wij hanteren eerlijke prijzen. Eerlijk voor jou en eerlijk voor ons. Wij houden van transparantie daarom vind je de prijzen op onze website. Of neem contact met ons op, dan helpen we je direct.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page