top of page
voorbeeld ITAKA menukaart

Menukaarten horeca  

Vroeger was het een haast plechtig moment: het overhandigen van de menukaart aan de gasten. Ober strak in het pak, schraapte zijn stem en vroeg ernstig: mag ik u de spijskaart aanreiken? Meestal was dat dan een dikke leren map, krullende gouden letters voorop en perkamentachtig papier. Formaatje enorm, loodzwaar, met goed fatsoen amper vast te houden. Zo zagen menukaarten in de horeca er toen uit.  

Alles verandert en zo ook de spijskaarten. In de horeca noemen we deze nu meestal menukaarten. Het blijft wel een mooi moment in je horecazaak: het overhandigen van de menukaart aan je gasten. Alleen zijn de menukaarten nu niet meer alleen in zwart, bruin en donkergroen te krijgen maar in allerlei kleuren. En formaten. En lettertypes. En bedrukking.  

Handgemaakt 

Sommige tradities moet je in ere houden. Vakmanschap bijvoorbeeld en het gebruik van duurzaam en eerlijk materiaal dat lang meegaat. Beter voor het milieu, beter voor je portemonnee. Wij kozen daarom voor menukaarten van Itaka. Wel van leer maar niet loodzwaar. Handgemaakt, tijdloos en te bedrukken met jouw logo. Zoek je voor je hotel, restaurant of eetcafé een stijlvolle en hippe menukaart? Kijk dan op onze website.

 

Schoon, schoon en nog eens schoon 

Wel eens een versleten en vieze menukaart gekregen in de horeca? Of een kaart waarvan de pagina’s van vettigheid aan elkaar plakten? Wat dacht je toen? Waarschijnlijk vroeg je je af of de keuken en toiletten wel schoon zouden zijn in deze zaak. En nam je je voor om je dat niet te laten gebeuren in jouw horecazaak.  

Onze menukaarten zijn waterdicht, slijtvast en vuilafstotend. Makkelijk schoon te houden dus.  

 

Uitstraling 

Ligt het accent van jouw horecazaak op duurzaam, klassiek, natuurlijk, hip, modern, industrieel of chique? Onze menukaart is passend voor alle stijlen in de horeca. Laat je eigen logo erop drukken. Om in één oogopslag te laten zien dat je werk hebt gemaakt van een goede uitstraling van je zaak.   

Alles op een rij 

Samenvattend zijn de voordelen van onze horeca menukaarten: 

  • Slijtvast 

  • Vuilafstotend 

  • Waterafstotend 

  • Eigen logo erop mogelijk 

  • Makkelijk schoon te maken 

 

Prijzen en levertijden  

Onze prijzen zijn, net als onze menukaarten voor de horeca, fair. Onze levertijden zijn kort. Advies nodig? Bel HorecaLAB.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page