top of page
voorbeeldfoto horeca apparatuur

Horeca apparatuur 

Zie je op tegen een eindeloze zoektocht naar geschikte apparatuur voor je restaurant, hotel of (eet)café? Heb je absoluut geen zin in uren speuren op internet of erger nog uren allerlei zaken afgaan? Helemaal niet nodig. Bij HorecaLAB vind je namelijk alle horeca apparatuur die je kan wensen.    

 

Enorme keuze in horeca apparatuur 

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Een blender in een zonnig geel kleurtje? Mini koelkast in fleurig rood? IJsblokjesmachine met 36 kilo voorraad? Wijnkoelkast? Saladebar? Fornuis? Dat hebben we dus allemaal. En natuurlijk nog veel meer.  

 

Betrouwbaar en gedegen 

Horecalab is partner van Saro professionele horeca apparatuur. Saro apparatuur staat bekend om zijn: 

  • Lange levensduur  

  • Betrouwbaarheid 

  • 2 jaar garantie 

Mocht er nu toch een keer iets zijn, dan heeft Saro een perfecte service. Daarom koos HorecaLAB, met ruim 30 jaar horeca ervaring voor Saro.  

 

Routing en hygiëne  

Niet alleen de horeca apparatuur is van belang maar ook de juiste plaatsing en indeling van deze apparatuur. Efficiënt werken is een must, zeker tijdens piektijden. Om te voorkomen dat er te veel loopbewegingen ontstaan is een logische routing zeker van belang. Een logische en praktische inrichting van je keuken, kan ook bijdragen aan een betere hygiëne. HorecaLAB heeft al heel veel keukens gezien en geeft je graag advies en tips over een goede inrichting. 

Alles onder 1 dak, dat scheelt tijd! 

HorecaLAB neemt je de tijdrovende zoektocht uit handen. Wij verkopen niet alleen horeca apparatuur waarmee jij je keuken kan (her)inrichten, maar ook servies, glaswerk, bestek, servetten en menukaarten. Die kan je dus ook gelijk bij ons bekijken en bestellen. Dat scheelt een hoop zoekwerk, vergelijken, offertes opvragen en onderhandelen. Bel ons en we denken mee over je vraagstuk.  

Prijzen en levertijden horeca apparatuur 

Tijd is geld toch? Onze levertijden zijn daarom kort. Onze prijzen zijn fair voor jou en voor ons. Wij houden van transparantie. Wil je een idee krijgen van onze prijzen? Kijk dan op onze website. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Vraag dan een offerte aan.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page