top of page
Remise.jpg

Horeca groothandel 

 

Wat is er nu makkelijker dan één leverancier voor al je non-food producten? In tegenstelling tot grote zaken, hoef je bij ons niet lang te zoeken om iemand te vinden die je kan helpen. Bel gewoon Freek of Yvonne want zij helpen je direct. HorecaLAB is een horeca groothandel met een groot assortiment non-food. Wij hebben ruim 30 jaar horeca ervaring en adviseren je graag.  

Saro professionele apparatuur 

Onze horeca groothandel is partner van Saro. Saro is producent van betrouwbare, gedegen apparatuur met een lange levensduur. Bovendien leveren zij een perfecte service waardoor Saro naadloos aansluit bij onze bedrijfsfilosofie. Ook wij hebben het bieden van een uitmuntende service hoog in het vaandel staan. Daarnaast vinden wij een ruime keuze van groot belang. Bij ons vind je alle mogelijke horeca apparatuur. Zoals blenders, koelkasten, toasters, fornuizen, koffiemachines, ijsblokjesmachines en nog veel meer. Kijk op onze website voor een volledig overzicht.  

 

Servetten 

Ook in onze horeca groothandel te vinden: servetten. In heel veel kleurtjes en verschillende materialen. Sofcel, airlaid, soft bio of recycling servetten nodig? Je vindt het bij HorecaLAB. Alle servetten kunnen we bedrukken met je logo, tekst of afbeelding. Op die manier ondersteunen onze servetten de uitstraling van jouw restaurant, hotel of (eet)café.  

 

Menukaarten 

Handgemaakte Italiaanse menukaarten van Itaka vind je in onze horeca groothandel. Van leer dus top kwaliteit, makkelijk schoon te houden, te bedrukken met jouw logo en in verschillende kleuren te verkrijgen.  

Servies, porselein, glaswerk en bestek 

Ook dat vind je in onze horeca groothandel. Onze partner voor deze artikelen is Pabst en Pabst, de architect van de gedekte tafel. Waarom? Zij werken met fabrikanten die alleen voor de gastronomie, hotellerie en instituten produceren, namelijk WMF Hotel, Tafelstern Professional Porcelain en Bauscher Weiden Hotelporselein. Zij garanderen probleemloze leveringen en hun artikelen zijn, ook na jaren, nog na te leveren.  

Prijzen en levertijden van onze horeca groothandel 

Wij hanteren eerlijke prijzen. Net zo eerlijk voor jou als voor ons. De levertijden zijn acceptabel. Wil je meer weten? Bel ons en profiteer van onze 30 jaar ervaring in de horeca. Bekijk ons volledige assortiment aan horeca apparatuur en andere producten.

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page