top of page
Voordelige servetten voor budgetvriendelijke tafelsettingen.

Goedkope servetten  

Run je een fastfood restaurant, snackbar of kantine? Bied je je klanten een servet bij hun snack maar wil je hier niet te veel aan uitgeven? Kijk dan eens naar onze goedkope servetten.   

 

Papier 

Geen gedoe met wassen, strijken en ingewikkelde modellen vouwen? Kies dan voor papieren servetten want deze zijn:

 

  • hygiënisch 
  • eenvoudig weg te gooien na gebruik  

  • goedkoop 

 

De goedkope servetten van HorecaLAB zijn van celstof gemaakt. Ze zijn sterk, nemen vocht goed op en houden de handen van je klanten schoon.  

 

Heel veel keuze

Wil je standaard witte servetten? Hebben we. Liever een kleurtje? Hebben we. Een combinatie van kleuren? Hebben we ook. We hebben niet alleen ontelbaar veel mogelijkheden qua kleur maar ook qua formaat. Vierkant of rechthoekig en met verschillende vouwen.  

 

Bedrukken 

Ken je die klanten die altijd een extra servetje meenemen? Voor je weet maar nooit? Vooral voor deze klanten is het belangrijk dat jouw naam of logo op de goedkope servet gedrukt staat. Denken ze nog eens aan jouw horecazaak wanneer ze het servetje tegenkomen. Brengt ze vast op het idee om nog eens terug te gaan. Wil je meer weten over het voordelig laten bedrukken van je servetten? Bel ons, dan informeren we je over alle opties en kosten.     

Prijzen en levertijden 

Ook voor goedkope servetten hebben we korte levertijden. Tijd is immers ook geld dus waarom zou je lang wachten om je servetten in huis te krijgen? Op onze website vind je onze prijzen. Heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Profiteer van onze vakkennis en 30 jaar horeca ervaring.  

Ruimtegebrek? Sla je goedkope servetten bij ons op 

Vliegen je servetten erdoor heen? Wil je graag een voorraadje hebben zodat je nooit misgrijpt? Heb je geen idee waar je deze op moet bergen? Sla jouw voorraad HorecaLAB servetten dan gratis op bij ons. Service van de zaak.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page