top of page
voorbeeld drukwerk servetten

Drukwerk servetten 

Je hebt zorg besteed aan de uitstraling van je horecazaak. Je hebt nagedacht over wat voor soort zaak het moet zijn, welke gerechten je serveert en welke sfeer je creëert. Wat is er dan mooier dan prachtig ontworpen en fraaie drukwerk servetten op de tafels? Niets toch?! 

 

Soorten drukwerk servetten 

Iedere horecagelegenheid zijn eigen servet vinden wij. Daarom hebben wij heel veel soorten servetten. Van softcel, soft-bio, airlaid tot recycling servetten. Allemaal stevig, absorberend en zacht. Voor bijvoorbeeld een chique, klassieke, natuurlijke of hipster uitstraling. Je kiest zelf of je de nadruk legt op bijvoorbeeld milieuvriendelijkheid, luxe, gezelligheid of functionaliteit. Vertel ons je wensen en wij maken een passend aanbod voor jouw horecazaak.  

 

Kleuren en formaten drukwerk servetten 

Ga je voor 1 kleur? Of juist een kleurencombinatie? Of passen meerdere kleuren bij jouw uitstraling? Zoveel zaken, zoveel zinnen. Om die reden kun je bij ons drukwerk servetten in ontelbaar veel kleuren en kleurencombinaties bestellen. En hebben we een hele ruime keuze in formaten. Rechthoekig of vierkant. Er is er altijd eentje die past op jouw sfeervolle tafels. Kijk op onze website voor een overzicht van de mogelijke formaten.  

 

Persoonlijk 

Een drukwerk servet zorgt voor een persoonlijke sfeer. Je laat je gasten zien dat je aandacht hebt besteed aan alle details. Geen moeite hebt bespaard om jouw sfeer, jouw uitstraling neer te zetten. Gasten waarderen juist daarom een speciaal ontworpen drukwerk servet. Wil je overleggen wat er allemaal mogelijk is aan drukwerk servetten? Bel dan met HorecaLAB. We hebben 30 jaar horeca ervaring en delen deze graag.  

Prijzen en levertijden 

Natuurlijk is snelheid belangrijk in de horeca. Onze levertijden zijn daarom kort. Onze prijzen zijn fair. Wij houden van transparantie. Wil je een idee krijgen van onze prijzen? Kijk dan op onze website. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Vraag dan een offerte aan.   

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page