top of page

Servetten bedrukken

Je hebt je restaurant, café of hotel zorgvuldig ingericht. Alles ademt jouw eigen uitstraling. Je hebt nagedacht over de lekkerste gerechten, comfortabele stoelen, passende gordijnen, klantvriendelijke medewerkers. En nu is het tijd voor de puntjes op de i. Om je tafels sfeervol op te dekken mogen bedrukte servetten niet ontbreken. Horecalab adviseert je graag hierover.   

 

Bedrukte servetten speciaal voor jouw horecazaak 

Jouw gasten zijn een avondje uit en verwachten een top service. Natuurlijk doe je je uiterste best om er een feestelijke beleving van te maken. Om ervoor te zorgen dat jouw horecazaak een onvergetelijke indruk maakt. Bedrukte servetten versterken het imago van jouw zaak. Laten zien dat jouw stijl tot in detail terugkomt. Dat je zorg besteedt aan de aankleding van je tafels. Dat jouw zaak uniek is. Wij begrijpen dat en denken met je mee. Laat je verrassen door onze vakkennis van bedrukte servetten.  

 

Ontelbaar veel soorten, maten en kleuren 

Keuzes, keuzes, keuzes. Een celstof servet? Airlaid servet? Recycling servet? Soft bio servet? Horecalab heeft ze allemaal. In oneindig veel kleuren en kleurcombinaties. In alle gangbare afmetingen. En natuurlijk bedrukken wij deze servetten graag met jouw logo, tekst of afbeelding. Ga je voor een stijlvolle, rustieke of trendy uitstraling? Lastig om te bepalen welke servet het beste bij jouw horecazaak en ambiance past? Maak een afspraak met Horecalab en profiteer van onze 30 jaar ervaring.   

 

Functioneel en kwaliteit 

Een servet beschermt je kleding en je kunt er je lippen mee deppen voordat je van je glas nipt. Een servet moet dan ook sterk zijn en vocht kunnen opnemen. Voor het deppen is het prettig wanneer een servet zacht en comfortabel aanvoelt. Voor elke functie hebben wij een bijpassende servet.  

 

Hygiëne 

Jij hebt vast hygiëne hoog in het vaandel staan in jouw zaak. Zeker in deze tijd. Een servet moet daarom zo min mogelijk worden aangeraakt en gevouwen voordat hij gebruikt wordt. Papieren servetten zijn dan ook hygiënischer dan stoffen servetten.  
 

Niet onbelangrijk: prijs en levertijd 

Tijd is geld en daarom hebben wij korte levertijden. Voor ieder budget leveren wij een passende bedrukte servet. Vraag een offerte aan en ontdek onze faire prijzen of bekijk alvast ons totale aanbod. 

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page