top of page
cafe-buur-29.01.2019-25.jpg

Recycling servetten 

Je draagt de aarde een warm hart toe. Duurzaamheid is jouw motto. Ook je gasten vinden het belangrijk dat je een steentje bijdraagt aan het milieu. Om die redenen kies je voor elk aspect in je horecazaak voor biologisch en duurzaam. Daarom heeft HorecaLAB voor jou recycling servetten in het assortiment.  

 

Wegwerpservetten en milieuvriendelijk? 

Waarschijnlijk moet je even fronsen bij het idee dat wegwerpservetten milieuvriendelijk kunnen zijn. Toch zijn onze recycling servetten milieuvriendelijker dan stoffen servetten. Kijk maar eens naar de milieuvoordelen van recycling servetten: 

  • Wassen en strijken is niet nodig dus minder energieverbruik 

  • Gerecycled papier is veel minder milieubelastend dan katoen 

  • Je gebruikte servet wordt ook weer gerecycled 

 

We leggen je graag uit waar onze recycling servetten van gemaakt zijn.  

 

Versterken van je duurzame imago  

Gasten kiezen steeds vaker voor een ecologisch, biologisch en duurzaam restaurant. Ze zien graag dat jij verantwoorde keuzes maakt voor je horecazaak. Voordat ze nog maar een hap hebben geproefd van het verrukkelijke eten, valt hun oog al op de gedekte tafel. Niet alleen op het servies en het tafelkleed maar ook op de servetten. Dan is het van belang dat de servetten onderstrepen dat er hier een duurzame keuze gemaakt is. Daarnaast ondersteunen onze recycling servetten de warme en natuurlijke sfeer in je zaak.   

 

Bedrukte recycling servetten 

Om de persoonlijkheid van je horecazaak nog beter uit te laten komen, kunnen we de recycling servetten bedrukken. Bijvoorbeeld met je logo, een mooie tekst over onze wereldbol, een afbeelding of eigen ontwerp. Wil je sparren over de vele mogelijkheden? Als je ons belt, dan denken we graag met je mee.      

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page