top of page
voorbeeld professionele keukenapparatuur

Professionele keukenapparatuur 

Voor je hotel, restaurant of (eet) café moet je kunnen vertrouwen op je personeel en je apparatuur. Stel je eens voor dat je de hele zaak vol hebt en dan valt je fornuis uit? Een nachtmerrie scenario toch? Dan is het kloppende hart van je horecazaak plots stil. HorecaLAB verkoopt daarom alleen professionele keukenapparatuur van Saro.   

 

Saro professionele keukenapparatuur 

Of je nu op zoek bent naar apparatuur voor je grootkeuken of naar kleine keukenapparatuur, HorecaLAB heeft het. Denk bijvoorbeeld aan: vaatwassers, koel- en vrieskasten, kook- en bakapparatuur. Maar ook: blenders, toasters, koffiemachines, drankendispensers en ijsblokjesmachines. Het complete assortiment vind je op onze website.  

 

Professionele keukenapparatuur los of voor een complete keuken 

Heeft je ijsblokjesmachine het begeven en het is snikheet? Bel ons en we denken met je mee over een oplossing. Denk je erover een horecazaak te beginnen en kun je niet overzien waar je allemaal rekening mee moet houden? Bel ons en we denken met je mee. Ben je niet tevreden over de routing in je keuken? Bel ons en we geven je tips en adviezen. Met andere woorden: waar je ook naar op zoek bent, wij staan je met raad en daad bij als het gaat om professionele keukenapparatuur.  

 

Service, service en nog eens service 

HorecaLAB heeft ruim 30 jaar ervaring in de horeca. We durven daarom rustig te stellen dat we heel veel weten van professionele keukenapparatuur. Wil je je horeca keuken bouwen of verbouwen? Bel ons, dan maken we een afspraak om een gedegen plan te maken. Saro apparatuur staat bekend om zijn lange levensduur, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast geeft HorecaLAB twee jaar volledige garantie op alle producten.  

Prijzen en levertijden 

Wij hanteren faire prijzen. Fair voor jou en fair voor ons. Je vindt de prijzen gewoon op de website, zodat je een idee hebt waar je aan toe bent. Wel zo transparant. Wil je meer weten? Bel ons, dan helpen we je graag. Bekijk ons assortiment met alle keukenapparatuur.

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page