top of page
Schermafbeelding 2020-06-16 om 10.10.16.png

Porselein servies 

In veel reclames zie je rijkelijk gedekte tafels voorbijkomen met daaraan een bont gezelschap van familie en vrienden. De vrolijkheid spat ervan af. Dat doen die reclamebureaus natuurlijk met een reden. Stijlvol gedekte tafels stralen namelijk gezelligheid, verwennerij en luxe uit. Voor jouw hotel, restaurant of eetcafé is hoe jouw gedekte tafel eruitziet dan ook bepalend voor de beleving van je gast. Natuurlijk wil jij ook tevreden gasten en daarom is het belangrijk om goed na te denken over de keuze van je servies. HorecaLAB geeft je een aantal aandachtspunten: 

Materiaalkeuze 

Servies is tegenwoordig in heel veel verschillende materialen verkrijgbaar. Vaak zie je combinaties van materialen zoals houten, metalen of stenen onderborden gecombineerd met porseleinen servies voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Vanuit praktisch oogpunt is een porseleinen servies een aanrader. Porseleinen serviezen zijn sterk, niet zo zwaar als bijvoorbeeld aardewerk, goed schoon te maken en niet poreus.   

 

Kleuren 

Porselein servies is in ontelbaar veel kleuren te verkrijgen. Kies een kleur die de uitstraling van jouw horecazaak ondersteunt of kies een kleur waarop jouw gerechten fantastisch uitkomen. Wit oogt traditioneel en laat bijvoorbeeld kleurige gerechten fantastisch uitkomen. Zwart geeft daarentegen  direct een chique en trendy uitstraling.  

 

Naleveren 

Waar gewerkt wordt, sneuvelt servies. Vervelend natuurlijk, maar nauwelijks te voorkomen. Wat veel vervelender zou zijn, is dat het servies niet meer na te leveren is. Daarom werkt Horecalab met importeur Pabst en Pabst (ook wel de architect van de gedekte tafel genoemd). Zij werken met WMF Hotel, Tafelstern en Bauscher Weiden die allemaal een jarenlange nalevering garanderen. Toch kostenbesparend als je niet ook je vingerkommetjes en broodbordjes moet vervangen als je borden gesneuveld zijn.

Merken

Zoals gezegd werken wij met Pabst en Pabst. Zij werken met toonaangevende fabrikanten die collecties hebben die alleen aan restaurants, hotels en instellingen worden geleverd. Daarmee voorkom je dat jouw servies, na het sparen van punten, ook bij de supermarkt te vinden is. Hierdoor blijft jouw porselein servies exclusief.  

 

Maatwerk 

Ook op zoek naar de perfect gedekte tafel? Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je advies nodig over de combinaties die je kunt maken? Wij hebben ruim 30 jaar horeca ervaring en dus heel veel gedekte tafels gezien. Bel ons, dan helpen we je graag!    

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page