top of page
menukaarten-ontwerpen.jpg

Menukaarten ontwerpen 

Altijd een mooi moment: het overhandigen van je menukaart aan je gasten. Dat betekent wel dat je je menukaarten zorgvuldig ontwerpt. Daarmee laat je je gasten zien dat je aan alle details in jouw horecazaak evenveel aandacht besteedt. Dat het belangrijk voor je is dat de menukaart recht doet aan het verrukkelijke eten van jou of je chef-kok. Maar waar moet je op letten bij het ontwerpen en kiezen van een menukaart? 

Italiaans vakmanschap 

Allereerst is de keuze van het materiaal van belang. HorecaLAB heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en koos daarom voor de menukaarten van Itaka. Deze firma maakt de menukaarten nog met de hand en gebruikt daarvoor hoogwaardig leder. Deze menukaarten zijn slijtvast en gaan lang mee.  

 

Hygiëne en netheid 

Ten tweede moeten je kaarten er natuurlijk onberispelijk uitzien. Er is geen gast die houdt van versleten menukaarten, vol met vlekken en plakkerig van het vet. De menukaarten van HorecaLAB zijn daarom vuilafstotend, waterbestendig en makkelijk schoon te maken.  

 

Jouw stijl 

Ten derde onderstreept een goede menukaart de stijl van jouw hotel, restaurant of eetcafé. Of jouw zaak nu een chique, hippe, natuurlijke, klassieke of moderne stijl heeft, de menukaart moet die stijl weerspiegelen. Daarom kozen wij voor leer. Leer past bij iedere stijl, is tijdloos en heeft een sfeervolle uitstraling.  

Kleuren en formaten 

Ten vierde de kleur. Ga je voor een vrolijk kleurtje voor je menukaart? Of juist een ingetogen kleur? Wij hebben menukaarten in heel veel kleuren zodat er altijd een passend kleurtje voor jouw zaak bij is. Als vijfde: het formaat. Wij houden rekening met de afmeting van je tafels. Smallere tafels? Dan ook smallere menukaarten. Logisch toch? 

 

Jouw logo op de kaart 

Als laatste ontwerpen we jouw logo op de menukaart. Op een plek die jij wil. Daardoor wordt je menukaart nog persoonlijker en zien gasten direct dat deze prachtige kaart van jouw horecazaak is.  

 

Alle voordelen van het ontwerpen van Itaka menukaarten 

Tot slot alles op een rijtje. Itaka menukaarten zijn:

  • Slijtvast en daarmee duurzaam 

  • Vuilafstotend en daardoor tijdbesparend 

  • Waterbestendig waardoor je geen watervlekken op je kaart krijgt 

  • Te bedrukken met jouw logo dus persoonlijk  

  • Handgemaakt van hoogwaardig Italiaans leder 

Hulp nodig bij het ontwerpen van je menukaart? Bel ons dan. Wij hebben 30 jaar horeca ervaring en helpen je graag.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page