top of page
voorbeeld koelvitrine horeca

Koelvitrine  

Ook wel eens in een horecazaak impulsief een gebakje bij de cappuccino genomen? Omdat de zelfgebakken appeltaart zo stralend naar je wenkte vanuit de koelvitrine? Of toch maar een lekker koud blikje fris gekocht voor je wandeling? Dat is nu het mooie van koelvitrines: ze koelen niet alleen maar ze verkopen ook!    

 

Soorten koelvitrines  

HorecaLAB heeft veel soorten koelvitrines in het assortiment. Niet alleen opzetkoelvitrines maar ook  complete saladebarren. Impulskoelers voor bijvoorbeeld een lekkere snack of smoothie. Gebak- en cakekoelers om je gasten vast het water in de mond te laten lopen. Schepijs koelvitrines waarin al je smaken ijs goed uitkomen. Flessenkoelers waarmee je je bijzondere drankjes mooi uit kan stallen.   

 

Formaten van koelvitrines 

Van kleinere impulskoelers tot grote saladebarren, veel is mogelijk bij Horecalab. Een minikoeler van 70 liter of toch liever een koelvitrine van 700 liter? Horecalab heeft het allemaal. Met ruim 30 jaar horeca ervaring helpen we je graag bij het maken van een keuze.  

 

Passend bij jouw horecazaak 

Koelvitrines komen natuurlijk op een prominente plaats in je restaurant, hotel of (eet)café te staan. Het is dan ook belangrijk dat ze de uitstraling van jouw horecazaak onderstrepen. Heb je een klassieke tearoom? Kies dan bijvoorbeeld voor gebaksvitrine Patricia. Klassiek en stijlvol zwart. Heb je een hippe strandtent? Kijk dan eens naar de vrolijke rode en groene minikoelers. Met zoveel keuze vind je bij ons altijd een passende koelvitrine voor jouw horecazaak.  

Prijzen en levertijden 

We werken samen met Saro omdat zij bekend staan om de lange levensduur van hun apparatuur. Daarnaast geven zij een perfecte service en 2 jaar garantie. Wij hanteren faire prijzen. Fair voor jou en fair voor ons. Je vindt de prijzen dan ook gewoon op de website. Wil je meer weten? Bel ons dan helpen we je graag.

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page