top of page
voorbeelden horeca koelkasten

Koelkasten horeca 

Een ijskast is hetzelfde als een koelkast. Vroeger, voor de uitvinding van de elektriciteit,  hadden rijke mensen een echte ijskast in hun huis of park. Zelfs na de invoering van de elektriciteit bleven ze stug het woord ijskast gebruiken voor een koelkast. Desalniettemin: ijskasten of koelkasten, ze zijn onmisbaar in de horeca.  

 

Koelkasten worden in de horeca intensief gebruikt  

Na het fornuis, is de koelkast waarschijnlijk het meest gebruikte apparaat in de horeca keuken. Dan is het fijn om te weten dat je koelkast bestand is tegen dit vele gebruik. HorecaLAB is daarom partner van Saro. Hun koelkasten hebben namelijk een lange levensduur. Verder zorgde Saro ervoor dat hun koelkasten makkelijk schoon te maken zijn. Zeker van belang voor een hygiënische horecazaak! 

 

Soorten horeca koelkasten  

Zoveel horecazaken, zoveel zinnen. Speciaal daarvoor heeft HorecaLAB een groot assortiment koelkasten. Zoals: flessenkoelers, opzetkoelvitrines, barkoelkasten, koelkasten met glazen deuren, snelkoelers (ook wel shockfrosters genoemd) en koelcellen. Staat de koelkast die je zoekt hier niet bij? Neem dan contact met HorecaLAB op, dan helpen we je verder.  

 

Opties 

Naast degelijkheid en een groot assortiment hebben onze koelkasten ook de nodige opties. Ter illustratie: automatische ontdooiing, monoblock, luchtcirculatie, digitale temperatuurcontrole, automatisch dicht vallende deuren. Slechts een kleine opsomming van de vele mogelijkheden die Saro koelkasten kennen.   

Verschillende uitvoeringen horeca koelkasten 

Wil je in één oogopslag zien wat er in de koelkast staat? Kies dan voor glazen deuren. We hebben ze in combinatie met een wit, zwart of roestvrijstaal frame. Wil je je gasten laten zien wat er in de koelkast zit? We hebben ook koelkasten met glazen deuren en een led display erboven. Dat trekt pas goed de aandacht! Natuurlijk hebben we ook koelkasten met dichte deuren. Ook in wit, zwart en roestvrijstaal.  

 

Prijzen en levertijden  

Saro maakt eerlijke apparaten voor een eerlijke prijs. Zeker wanneer je kijkt naar de lange levensduur, de perfecte service en de garantie van 2 jaar. Daarom koos HorecaLAB voor Saro apparatuur. Wij hebben 30 jaar ervaring in de horeca. Wil je advies of gewoon even overleggen over de aanschaf van je horeca koelkasten? Bel ons, dan maken we tijd voor je.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page