top of page
voorbeeld ijsblokjes machine

IJsblokjesmachine 

Waar kun je nu echt naar snakken op een zomerse dag? Naar een heerlijk plekje op een terrasje in de zon. Om daarna een koel verfrissend drankje te bestellen met van die tintelende ijsblokjes erin. En vervolgens mensen te kijken. Puur genieten toch? HorecaLAB heeft voor jouw restaurant, bar, hotel of (eet)café de beste ijsblokjesmachine.   

 

Alleen handig op hete dagen? 

Natuurlijk komt een ijsblokjesmachine niet alleen in de zomer van pas maar ook in de andere seizoenen. Een likeurtje smaakt toch veel beter met een vrolijk tikkend ijsblokje erin? En een whisky oogt net wat klassieker met een enkel tintelend ijsblokje. Heb je nog geen ijsblokjesmachine maar wil je je gasten wel laten genieten in je horecazaak? Lees dan onze tips voor de aanschaf of bel HorecaLAB. Wij hebben 30 jaar horeca ervaring en adviseren je graag.  

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een ijsblokjesmachine? 

Stel je voor dat je halverwege de avond al zonder ijsblokjes zit omdat deze de deur uit vliegen. Of je bent vergeten de watertank bij te vullen zodat je nu zonder ijsblokjes zit. Of je ijsblokjes zijn te groot voor je cocktailglazen.  

 

Capaciteit 

HorecaLAB werkt samen met Saro een bedrijf dat professionele horeca apparatuur voor betaalbare prijzen maakt. Ons aanbod varieert van ijsblokjesmachines die 15 kilo per etmaal maken tot machines die maar liefst 52 kilo per dag produceren. Van 6 kilo ijsblokjes in voorraad tot 48 kilo voorraad. Bedenk dus goed hoeveel ijsblokjes je per dag gebruikt want de verschillen zijn groot.  

Aansluiting van de ijsblokjesmachine 

De meeste ijsblokjesmachines van HorecaLAB hebben een directe wateraansluiting. Wil je de ijsblokjesmachine neerzetten op een plek waar geen aansluiting in de buurt is? Daarvoor hebben we een model met een watertank.

 

Vorm van de ijsblokjes 

Op sommige van onze ijsblokjesmachines kun je verschillende groottes voor de ijsblokjes of ijskegels selecteren. Terwijl andere een vast formaat ijsblokjes produceren. Sta daarom even stil bij je wensen op dit gebied voordat je een machine koopt.  

Levensduur, service en prijzen 

Juist vanwege de lange levensduur en de perfecte service kozen wij voor Saro. Op alle producten geven wij 2 jaar garantie. Wij hanteren eerlijke prijzen. Eerlijk voor jou en voor ons. Daarom vind je de prijzen gewoon op onze website. Wil je meer weten? Bel ons dan, we helpen je graag.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page