top of page
horeca-bestek.jpg

Horeca bestek

Lang, lang geleden dekte men het bestek omgekeerd op de tafel. Een gebruik dat ontstaan is bij de adel en de rijke heren van het land. Waarom? Om zo te laten zien dat het familiewapen op de achterkant van het bestek stond. Daarmee was hun status direct duidelijk. Meer hierover vind je in dit boek over tafeletiquette. Hoewel we het omgekeerde bestek nu niet meer gebruiken, kun je je met bestek nog steeds onderscheiden van andere horecazaken.  

Functioneel 

Bestek moet niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Te groot of zwaar bestek ligt niet fijn in de hand van je gast. Een te ondiepe soeplepel zorgt voor een hoop gespetter aan tafel. HorecaLAB is partner van Pabst en Pabst. Zij weten, als architect van de gedekte tafel, alles over horeca bestek.  

 

Topkwaliteit horeca bestek 

Hoe minder vlekjes op je bestek, hoe minder je hoeft te poleren. Vooral roestvlekken zijn er moeilijk of helemaal niet meer af te krijgen. En soms krijg je deze vlekken er helemaal niet meer af. HorecaLAB verkoopt alleen WMF-hotel bestek dat speciaal voor de horeca ontworpen en gemaakt is. Bestek dat perfect gesmeed en absoluut vaatwasserbestendig is. Dat scheelt een hoop poleerwerk!   

 

Design in horeca bestek 

Kies je voor een klassieke of moderne lijn bestek? Wat past het beste bij de uitstraling van jouw restaurant, hotel of eetcafé? Verzilverd of edelstaal horeca bestek? Kies je voor een koffie- of espressolepel? Hoeveel visbestekjes heb je nodig? Zoals je ziet moet je over veel zaken nadenken. Wij hebben ruim 30 jaar horeca ervaring en denken graag met je mee.  

Naleveren  

Waar gewerkt wordt, verdwijnt bestek. Wist je dat aardappelschilmesjes het meest gevonden vreemde voorwerp in het GFT-afval is? Blijkbaar gooit men met de aardappelschillen ongemerkt gelijk het mesje weg. Op dezelfde manier verdwijnt er nogal eens horeca bestek in de prullenbak. Dan is het wel heel prettig als je zeker weet dat je jarenlang hetzelfde bestek na kunt bestellen. Bij onze leverancier is dat gegarandeerd.  

 

Maatwerk 

Op zoek naar geschikt bestek voor jouw horecazaak? Voor een faire prijs en een acceptabele levertijd? Bel ons en we helpen je graag.   

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page