top of page
glaswerk-horeca.jpg

Glaswerk horeca

 

Wel eens geprobeerd een drankje naar binnen te gieten uit een glas met een te smalle opening? Bijna niet te doen zonder knoeien toch? Of een wijnglas vast te pakken met zo’n dunne steel dat je bang bent dat hij uit je handen knapt? Dat wil je je gasten natuurlijk niet aandoen. HorecaLAB heeft daarom glaswerk speciaal voor de horeca.  

Ruime keuze  

Voor elk drankje een passend glas. Wil je de champagnebubbels bruisend laten stralen in een champagneglas? Een biertje tappen in een stevig glas? Toch liever een multifunctioneel glas voor water, wijn, sapje of frisje? Van whiskyglas tot latte macchiato glas, je vindt het allemaal bij HorecaLAB.   

 

Uitstraling 

Als partner van Pabst en Pabst, de architect van de gedekte tafel, verkopen wij elegant glaswerk voor de horeca van WMF Hotel. Deze firma neemt zijn vak bijzonder serieus en laat zijn drinkglazen daarom ontwerpen door gerenommeerde designers. Hierdoor is er een enorm gevarieerde lijn glazen gecreëerd zodat er altijd een passend glas voor je horecazaak te vinden is. Denk aan sprankelend kristal, robuust, verfijnd of tijdloos.  

 

Horeca kwaliteit 

In vergelijking met glazen voor thuis, heeft glaswerk voor de horeca meer te verduren. Horeca  glaswerk wordt immers vaker gebruikt, door meer mensen en in een hoger tempo. Onze glazen zijn om die reden van een hoogwaardige kwaliteit. WMF Hotel glazen staan bekend om hun breukvastheid.    

Milieuvriendelijk en naleveren 

HorecaLAB draagt, net als WMF Hotel, zorg voor het milieu. Door aan de ene kant op een moderne en milieuvriendelijke manier te produceren. Aan de andere kant door ervoor te zorgen dat het glaswerk ook na jaren nog na te leveren is voor de horeca. Ben je door je bierglazen heen bijvoorbeeld dan kun je deze nabestellen. Dat is makkelijker dan al je glazen opnieuw te bestellen om te voorkomen dat het een rommelige bedoening wordt. Kostenbesparend toch? 

Prijzen en levertijden 

Wij houden van eerlijke prijzen. Net zo eerlijk voor jou als voor ons. De levertijden van ons glaswerk voor de horeca zijn acceptabel. Wil je meer weten? Bel ons en profiteer van onze 30 jaar ervaring in de horeca.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page