top of page
Ornament_158593_bordeaux1.jpg

Celstof servetten 

Op zoek naar de ideale servet voor jouw horecazaak? Wij hebben een enorme keuze. Een populaire servet is de celstof servet. Deze bestaat uit op elkaar gelegde laagjes papierpulp. De wafeling aan de rand houdt de laagjes bij elkaar. Celstof servetten worden enorm veel gebruikt in Nederland. Hoe kun je je dan toch onderscheiden met celstof servetten? 

 

Bedrukte of onbedrukte celstof servetten 

Je wilt het imago en de stijl van jouw horecazaak tot in de finesses doorvoeren. Elk onderdeel telt immers bij het creëren van jouw sfeer. Kies daarom voor onze bedrukte celstof servetten. Dan weet je zeker dat jouw servetten uniek en helemaal toegespitst zijn op jouw bedrijf. HorecaLAB heeft 30 jaar ervaring en adviseert je graag welke celstof servet jij het beste kan kiezen.   

 

Aantal lagen  

Hoe dikker hoe beter? Dat gaat bij celstof servetten niet helemaal op. Te dik is onhandig in het gebruik. Wel eens per ongeluk meerdere servetten tegelijk gepakt en gebruikt? Niet fijn toch?! Te dun is ook niet verstandig omdat de servet de kleding van je gasten dan niet meer beschermt. Met 1-laags servetten kun je hooguit je mondhoeken afvegen. Wij hebben daarom ervoor gekozen om 2- en 3-laags celstof servetten in ons assortiment op te nemen. Deze zijn kwalitatief sterk, fair geprijsd en te gebruiken waar ze voor bedoeld zijn: bescherming en deppen.  

 

Gekleurde celstof servetten 

Vrolijk je horecazaak op met gekleurde celstof servetten. Onderstreep het smetteloze wit van je bedrijf met onze standaard witte servetten. Of laat de kleuren van je bedrijf stralend terugkomen in verschillende kleurencombinaties. Alles is mogelijk met onze celstof servetten.   

 

Formaten van onze celstof servetten 

Natuurlijk moet het formaat servet passen op jouw tafel, bar of servies. Wij hebben daarom maar liefst 5 formaten celstof servetten. Vierkant of rechthoekig. Met een passende vouw uiteraard. Zo vind je bij ons altijd de servet die perfect past op jouw tafel.  

Advies nodig? Bel ons 

Veel keuzes zorgen soms ook voor keuzestress. Vind je het lastig om te beslissen over kleuren, lagen en formaat? Neem dan contact met ons op. We denken met je mee en helpen je kiezen uit ons ruime assortiment.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page