top of page
bestek-kopen.jpg

Bestek kopen 

Op zoek naar prachtig bestek voor je restaurant, hotel of eetcafé? HorecaLAB helpt je graag. Wij hebben ruim 30 jaar horeca ervaring en kunnen je daarom vertellen waar je op moet letten bij het kopen van bestek.  

Koop bestek van hoogwaardige kwaliteit  

Koop bestek van een gedegen kwaliteit want dat scheelt je uren poleerwerk. Bij ons heb je de keuze uit verzilverd of edelstaal bestek. Ambachtelijk gesmeed en gegarandeerd vaatwasserbestendig. Daardoor heb je veel minder kans op nare vlekken op je bestek.  

 

Functioneel bestek kopen 

Natuurlijk wil je soeplepels met de juiste diepte en messen die soepel door een tournedos glijden. Bestek dat makkelijk hanteerbaar is en fijn in de hand ligt. Wij zijn partner van Pabst en Pabst, de architect van de gedekte tafel. Zij werken uitsluitend met fabrikanten die exclusief voor hotels, restaurants en instellingen produceren, zoals WMF-Hotel. Hierdoor weet je zeker dat je bestek optimaal geschikt is voor jouw horecazaak. 

 

Imago 

Een stijlvol gedekte tafel is belangrijk voor je gasten. Zorg er daarom voor dat het bestek past bij je inrichting en sfeer. Robuust of juist verfijnd, glimmend of liever gematteerd. Wij hebben een ruime keuze in stijlvol of modern bestek. We adviseren je graag welk bestek passend is bij jouw servies en tafellinnen.  

Naleveren  

Net zoals een aardappelschilmesje regelmatig in de GFT-bak verdwijnt, zo verdwijnt er in horecazaken bestek in de prullenbak. Bij onze leveranciers weet je zeker dat je je bestek jarenlang na kunt bestellen. Kostenbesparend als alleen je vorken op onverklaarbare wijze hun weg naar de prullenbak vinden.  

Levertijden en prijzen 

Geschikt bestek voor jouw horecazaak kopen? Wij hanteren eerlijke prijzen en de levertijden beperken we tot het absolute minimum. Bel ons om te overleggen over jouw bestek keuze.  

HorecaLAB

Ringbaan Zuid 8 | 6905 DB Zevenaar 

Freek Span      +31 6 10 91 25 35 

Yvonne Span   +31 6 10 48 87 21 

bottom of page